Ημερίδα για γονείς

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 6:00΄μ.μ. στην Ημερίδα για γονείς, με θέμα: «Η χρήση των σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας από τους εφήβους», που θα αναπτύξει ο κύριος Δημήτρης Β. Γουδήρας, καθηγητής Ψυχοπαιδαγωγικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (αμφιθέατρο 1ου ορόφου).

Η Διευθύντρια
Δρ. Ελένη Μούζουρα

Δωρεάν Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Ψυχική Υγεία: 10η Οκτωβρίου, αναρτούμε πληροφορίες για τα κέντρα ψυχικής υγείας της πόλης μας που παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες.

Eπιστημονική καθοδήγηση σε θέματα δυσκολιών μάθησης

Το ακαδημαϊκό προσωπικό του Τμήματος Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής  προσφέρει στο ενδιαφερόμενο κοινό δωρεάν επιστημονική καθοδήγηση σε κρίσιμα θέματα της καθημερινής εκπαιδευτικής διαδικασίας, με έμφαση στα ζητήματα που αφορούν τις δυσκολίες μάθησης και προσαρμογής μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι φοιτούν σε γενικά σχολεία ή σε μονάδες ειδικής αγωγής. Γονείς, εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι, λογοθεραπευτές, κοινωνικοί λειτουργοί και γενικά επαγγελματίες του χώρου της γενικής και ειδικής εκπαίδευσης, όπως επίσης και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος, μπορούν να επικοινωνούν κατά τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται στο σχετικό πρόγραμμα με τα μέλη του προσωπικού του Τμήματος, προκειμένου να θέσουν το ζήτημα που τους απασχολεί και να δεχτούν υπεύθυνες και τεκμηριωμένες συμβουλές και προτάσεις. Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων παρατίθενται πληροφορίες σχετικές με τους τομείς εξειδίκευσης των Καθηγητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καθώς και οι τηλεφωνικοί αριθμοί και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους.
Ημερομηνία έναρξης του προγράμματος: 6-10-2015.

Γενικές πληροφορίες επί του προγράμματος:
Ιωάννης Αγαλιώτης
Αναπληρωτής Καθηγητής
Πρόεδρος Τμήματος ΕΚΠ
τηλ.: 2310 891.383
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υποκατηγορίες