Γενική Συνέλευση για εκλογή ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Η νέα σχολική χρονιά φέρνει και την τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου γονέων για την εκλογή του νέου ΔΣ. Φέτος έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι οι εκλογές θα γίνουν μαζί με τους γονείς του Λυκείου για να εκλέξουμε ΔΣ για έναν νέο ενιαίο σύλλογο Γυμνασίου - Λυκείου όπως ήταν και στο παρελθόν.

Σας καλούμε λοιπόν στην τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 17:30 στο χώρο του σχολείου, στην οποία θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου από κοινού με το σύλλογο του Λυκείου.

Η παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη καθώς, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, παρόντες πρέπει να είναι τουλάχιστον το 1/2 των ταμειακά εντάξει μελών.

Σας περιμένουμε όλους, λοιπόν, τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 17:30.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Συνδρομή συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς, θα σας παρακαλούσαμε εάν δεν έχετε τακτοποιήσει τη συνδρομή σας για το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τη σχολική χρονιά 2016-2017 να φροντίσετε για την τακτοποίηση της. Σας ενημερώνουμε ότι το ποσό της συνδρομής ανέρχεται στα 20 ευρώ για ένα παιδί και 25 για τα δύο. Για την καταβολή της συνδρομής σας μπορείτε να απευθύνεστε και στην διευθύντρια του σχολείου κα Μούζουρα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα διοργανώσει στο χώρο του Σχολείου, στις 18 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή από τις 11πμ-15μμ, ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι με έργα τόσο των παιδιών όσο και των γονιών.

Θα υπάρχει μπουφές, και μουσική συνοδεία της εκδήλωσης από τη χορωδία του σχολείου καθώς και εκτέλεση μουσικών έργων από μαθητές.

Ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Μακεδονίας σας προσκαλεί όλους στο ετήσιο Party μας που θα διεξαχθεί στο Σχολείο μας με BBQ & Live Μουσική και καλεσμένους το συγκρότημα 6APPEAL που θα μας ξεσηκώσει όλους.

Ελάτε να περάσουμε μια καταπληκτική καλοκαιρινή βραδιά!!!

Ώρες συνεργασίας με τους γονείς

Το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει τις ώρες συνεργασίας του διδακτικού προσωπικού με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου σύμφωνα με τον πίνακα που εμφανίζεται στο συνημμένο αρχείο.

Επισημαίνεται πως οι ώρες που εμφανίζονται είναι ενδεικτικές καθώς οι δράσεις και τα προγράμματα στα οποία συμμετέχει το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας μπορεί να μην επιτρέπουν στους εκπαιδευτικούς να συνεργαστούν με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν να συζητήσουν με συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς να επιβεβαιώνουν την συνάντηση μαζί τους επικοινωνώντας με τη Διεύθυνση του σχολείου πριν την προσέλευσή τους σε αυτό.

Εκ της Διευθύνσεως