Πρόσκληση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε Γενική Συνέλευση για εκλογή νέου Δ.Σ.

Αγαπητοί γονείς, σας ευχόμαστε μια υγιή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στα παιδιά μας. Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, σας καλούμε άμεσα σε Γενική Συνέλευση Γονέων και Κηδεμόνων, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, προκειμένου να ξεκινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες εκλογής του νέου Δ.Σ.

Η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές είναι απαραίτητη, προκειμένου να εκπροσωπηθεί ο Σύλλογος Γονέων μας στην Ένωση Γονέων, στη Σχολική Επιτροπή και στην Ελεγκτική Επιτροπή και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης των παιδιών μας. Συγκεκριμένα θα πρέπει να ψηφίσουν τουλάχιστον οι γονείς του 1/3 του συνόλου των μαθητών /-τριών του σχολείου μας. Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για να γίνει με ασφάλεια.

Δεν είναι υποχρεωτικό την ημέρα των εκλογών να δοθεί η συνδρομή, όποιος γονιός όμως επιθυμεί μπορεί να την καταθέσει. Υπενθυμίζουμε ότι το ποσό για ένα (1) παιδί ανέρχεται στα 10€ ετησίως και για δύο (2) και παραπάνω παιδιά στα 15€ ετησίως.

Αναμνηστικά στην Γ΄ Γυμνασίου

Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η πρόεδρος του Δ.Σ. κυρία Ιωαννίδου Μαρία–Τζοαίν και το μέλος του Δ.Σ. κυρία Αντιγόνη Θέου, επισκέφθηκαν το σχολείο μας και μοίρασαν αναμνηστικά στους μαθητές/ριες της Γ΄ Γυμνασίου.

Τελευταίες ήμερες πριν την ολοκλήρωση τριών σημαντικών χρόνων στο Γυμνάσιο...

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους έχουν όπως φαίνονται στο συνημμένο αρχείο.