Προκήρυξη θέσης κοριτσιού Β΄ Γυμνασίου

Προκήρυξη θέσης κοριτσιού Β΄ Γυμνασίου

Το ΕΠΕΣ του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Μακεδονίας προκηρύσσει μία (1) θέση κοριτσιού με κλήρωση για τη Β΄ Γυμνασίου του σχολικού έτους 2023-2024. Οι γονείς/κηδεμόνες των ενδιαφερόμενων καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση από την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:00 π.μ. έως την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 12:00 π.μ. Η κλήρωση για την πλήρωση της θέσης αυτής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ. στο σχολείο μας.

Παρακαλούμε τους/τις ενδιαφερόμενους/ες να σημειώσουν τα εξής:

  • Κατά την υποβολή της αίτησης λαμβάνετε αυτόματα μήνυμα επιβεβαίωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώνετε. Παρακαλούμε να μην το διαγράψετε μέχρι τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  • Σε περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με το σχολείο είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023 θα ανακοινωθούν οι αύξοντες αριθμοί των αιτήσεων. Εάν έχετε λάβει μήνυμα επιβεβαίωσης και δεν δείτε τον αύξοντα αριθμό σας στην ανακοίνωση του σχολείου, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με το σχολείο τηλεφωνικώς και προωθώντας το μήνυμα επιβεβαίωσης που έχετε λάβει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Εφόσον το επιθυμούν, οι γονείς/κηδεμόνες που έχουν υποβάλει αίτηση μπορούν να παρακολουθήσουν την κλήρωση.
  • Για να υποβάλετε αίτηση κάντε κλικ εδώ.

Ο Διευθυντής

Ευτύχιος Δ. Γλαμπεδάκης
Πληροφορικός