Ενημέρωση για δημοσιεύσεις στον ιστότοπο του ΠΓΠΜ

Ενημέρωση για δημοσιεύσεις στον ιστότοπο του ΠΓΠΜ

Το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας προσφέρει δοκιμαστικά τη δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που μια νέα δημοσίευση αναρτάται στον ιστότοπο του σχολείου.

Επισημαίνεται πως, επειδή η υπηρεσία αυτή παρέχεται μέσω τρίτου φορέα (Google Groups), το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας δεν μπορεί να εγγυηθεί την έγκαιρη, πλήρη και/ή απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας ούτε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που δηλώνονται για τη χρήση της. Ο μόνος ασφαλής τρόπος για να παραμένετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο σχολείο μας είναι η απ' ευθείας επίσκεψη της ιστοσελίδας μας. Παρ' όλ' αυτά, η υπηρεσία αυτή παρέχεται δοκιμαστικά για όσους θα ήθελαν να λαμβάνουν ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επισημαίνεται πως η διαδικασία αποστολής ενημερώσεων είναι αυτοματοποιημένη (δεν παρεμβαίνει κατά την αποστολή ούτε ελέγχει το αποτέλεσμά της ανθρώπινο χέρι) εξ ου και η υπηρεσία παρέχεται ως έχει και χωρίς εγγύηση καλής λειτουργίας. Παρ' όλ' αυτά, επειδή ενημερωτικό μήνυμα θα αποστέλλεται ταυτόχρονα με τη δημοσίευση κάθε ανάρτησης, είναι πιθανόν να είναι χρήσιμη για κάποιους από τους επισκέπτες μας.

Εφόσον επιθυμείτε να εγγραφείτε, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Μεταβείτε στην ακόλουθη διεύθυνση: https://groups.google.com/group/peiramaknews/subscribe
  2. Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θα θέλατε να λαμβάνετε ενημερώσεις.
  3. Λίγα λεπτά αργότερα θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο με το οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που αναφέρεται.

Εάν ολοκληρώσετε την εγγραφή επιτυχώς και δεν λαμβάνετε μηνύματα όταν δημοσιεύονται αναρτήσεις στον ιστότοπο του σχολείου μας, παρακαλούμε να ελέγξετε τον φάκελο απεπιθυμήτων (spam) του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Αν οι ενημερώσεις εμφανίζονται εκεί, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τις οδηγίες για το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο έτσι, ώστε να μην απορρίπτονται τα μηνύματα που λαμβάνετε. Αν δεν εμφανίζονται ούτε εκεί, τότε θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία εγγραφής.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου για να αναφέρετε προβλήματα που πιθανόν να διαπιστώσετε.