Για ένα πουκάμισο αδειανό;

Για ένα πουκάμισο αδειανό;

Θεατρική παράσταση από τον Όμιλο Θεάτρου του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, στις 11:30 π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών ο Όμιλος Θεάτρου του σχολείου μας παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Για ένα πουκάμισο αδειανό;». 14 μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Τάξης, με την υποστήριξη και τον συντονισμό των υπεύθυνων καθηγητών του Ομίλου Εύας Ζαρκογιάννη και Κοσμά Τουλούμη, «δραματοποίησαν» επί σκηνής, διασκευάζοντας με κωμική διάθεση, το μύθο της Ελένης, εμπνευσμένοι από το ομώνυμο έργο του Ευριπίδη.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου, η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, γονείς και συγγενείς των μαθητών/τριών, οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων του σχολείου μας, καθώς και μαθητές/τριες του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας, παλαιά μέλη του Ομίλου.

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα κοινωνικής αποστασιοποίησης, ως αποτέλεσμα της υγειονομικής συνθήκης των τελευταίων χρόνων, η παράσταση πρόσφερε την ευκαιρία στους /στις μαθητές/τριες να «δράσουν» δημιουργικά σε συνθήκες κανονικότητας και στα μέλη της σχολικής κοινότητας να επανασυνδεθούν μεταξύ τους

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/ριες που συμμετείχαν στην παράσταση καθώς και στους εκπαιδευτικούς που ενέπνευσαν και υποστήριξαν τους μαθητές/ριες.

Η Διευθύντρια

Δρ Ελένη Μούζουρα
Φιλόλογος – Ψυχολόγος